KOCAELİ / GÖLCÜK - Piyalepaşa İlkokulu

Gerçeğini Aratmayan Deprem Tatbikatı

Okulumuzda gerçeğini aratmayan deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Deprem tatbikatına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caferi Tayyar Mert gelerek bizleri onurlandırdı.

Deprem tatbikatına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caferi Tayyar Mert'in yanı sıra, Kızılay ilçe Afad sorumlusu Hikmet Özduman, gönüllü Kızılay ekibi, okul müdürü Songül Bayraktar, müdür yardımcıları Burak Ercins ve Betül Küçükburgaz,  öğretmenler ile öğrenciler katılım sağladı. Yapılan tatbikatta okul binası, iki dakika otuz saniye gibi kısa bir sürede önceden belirlenen tahliye planı çerçevesinde boşaltıldı. Tatbikatın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caferi Tayyar Mert emeği geçen herkese teşekkür etti. Tören okul müdürü Songül Bayraktar'ın sayın Caferi Tayyar Mert'e ve Kızılay ilçe Afad sorumlusu Hikmet Özduman'a verdiği hediye ile sonlandırıldı.

04-01-2023

Yaralı öğrencileri tatbikata hazırlayan öğretmenlerimiz Havva ŞARDAĞ, Ayşegül AYDIN ve Nilay KOÇ'a teşekkür ederiz.

04-01-2023

Yayın: 04.01.2023 - Güncelleme: 04.01.2023 15:46 - Görüntülenme: 297