T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Piyalepaşa İlkokulu

Bilinç Ol! Bağımlı Olma!

Geleceğin inşasında önemli rol üstlenecek öğrencilerimizin sadece akademik başarısını önemsemiyoruz. Herşeyden önce sağlıklı yaşama sahip, bizi biz yapan ortak değerleri özümsemiş, kendine ve çevresine duyarlı, akademik başarı kazanmış ve sosyal açıdan uyum sağlamış bireyler yetiştirmeyi önemli bir hedef olarak görüyor bu doğrultuda ara vermeden çalışıyoruz.

Değişen dünya şartlarında öğrencilerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için kurumsal çalışmalar düzenliyoruz. Sağlıklı bir hayat sürdürmeleri , bağımlılıklardan uzak kalabilmeleri için siz değerli velilerimizle işbirliği yapmaktan mutluluk duyarız. Bizler okulda öğrencilerimize bu konularda rehberlik yapıyoruz. Sizler de ev içi ve ev dışı yapacağınız etkinlikler sayesinde öğrencilerimizde oluşan bilincin sürekliliğine katkı da bulunabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sistesi (https://hsgm.saglik.gov.tr/)  üzerinden paylaştığı yayınlara,

YEŞİLAY’ın Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı için oluşturulan resmi web sitesi (https://tbm.org.tr/) üzerinden bağımlılıkla ilgili mücadele için gerekli yayınlara ulaşabilirsiniz.

Bu yayınları inceleyerek öğrencilerimizin yaşam tarzılarını olumlu yönde değiştirmelerine, geliştimelerine ve sürdürmelerine katkıda bulunabilirsiniz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.04.2023 - Güncelleme: 07.04.2023 17:45 - Görüntülenme: 213
  Beğen | 0  kişi beğendi